Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Άγρια Eπίθεση στα εργασιακά δικαιώματα με ξαφνικές τροπολογίες - Αποχώρησε σύσωμη η αντιπολίτευση

 Σε άδεια έδρανα θα ψηφίσουν οι 158 της Κυβερνητικής πλειοψηφίας- Αποχώρησε ΣΥΣΣΩΜΗ η Αντιπολίτευση.Τροπολογία, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας που καταργεί  τον πυρήνα των φιλεργατικών διατάξεων που ψηφίστηκαν το 2018, έφερε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση. Η δεξιά καταργεί την υποχρέωση των εργοδοτών να
αιτιολογούν απολύσεις καθώς και την ευθύνη εργολάβων/υπεργολάβων απέναντι στους εργαζόμενούς τους.

Όπως αναφέρει η Αξιωματική Αντιπολίτευση
 Νομοθετούν καθ' υπαγόρευση του ΣΕΒ και δεν τολμούν να υπερασπιστούν την επιλογή τους. Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια.
Ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι τους έχουν πάρει χαμπάρι. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ.

Δικό μας σχόλιο

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Η ΔΑΚΕ θα μιλήσει; 

1 σχόλιο:

  1. Τι τγομεγό, τι τγομεγό, πέφτουμε απ τα σύννεφα! Και πού 'σαι ακόμα...
    Καλά σοβαρά τώρα, υπήρχε κανείς που ψηφίζοντας Μητσοτάκη, πίστευε ότι ψηφίζει φιλεργατική Κυβέρνηση; Η υιοθέτηση των θέσεων του ΣΕΒ, οι απόψεις περί εργασιακής ευελιξίας, οι απόψεις των Εφοπλιστών, οι απόψεις της Μιράντας Ξαφά, του Γιάννη Στουρνάρα και των λοιπών μνημονιακών αστέρων, ήταν πάντα η γραμμή της ΝΔ, όσο ήταν αντιπολίτευση. Η κατάργηση του Ασύλου, όπως την εννοεί η ΝΔ και οι αντιδραστικοί Καθηγητές που έχει στους κόλπους της, ήταν πάγια θέση. Το μίσος προς την απλή αναλογική, επίσης. Όποιος δεν το έβλεπε, εθελοτυφλούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή