Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Στο Ευρωδικαστήριο η Αυστρία για μη συμμόρφωση με τους κανόνες για την πιστοποίηση των μηχανοδηγών

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο παραπέμφθηκε η Αυστρία, καθώς δεν κατάφερε να συμμορφωθεί με τους ευρωπαϊκούς κανόνες αναφορικά με την πιστοποίηση των μηχανοδηγών (Οδηγία 2007/59/ΕΚ).


Σύμφωνα με την Κομισιόν, η παραπομπή οφείλεται στο γεγονός της λανθασμένης επιλογής αυστριακής Αρχής, η οποία έχει οριστεί ως αρμόδια για την επιβολή της Οδηγίας, που αφορά κυρίως την χορήγηση άδειας στους μηχανοδηγούς.
Η Αρχή που είναι επιφορτισμένη με την αδειοδότηση των μηχανοδηγών είναι ο δημόσιος οργανισμός σιδηροδρόμων Schieneninfrastruktur-Dienstleistungsgesellschaft mbH (SCHIG), ο οποίος πρέπει να ασκείται από το υπουργείο Μεταφορών, Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Αυστρίας.
Η Κομισιόν θεωρεί ότι εναπόκειται στις αυστριακές αρχές να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης αυτής.
Να σημειωθεί ότι, ήδη, η Κομισιόν έχει προειδοποιητική επιστολή στη χώρα τον Νοέμβριο του 2015, ακολουθούμενη από αιτιολογημένη γνώμη τον Απρίλιο του 2017.
www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου