Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Την μισθολογική αναβάθμιση των απόφοιτων Λυκείου προωθεί η Κυβέρνηση

Μια σημαντική εξέλιξη είχαμε καθώς μετά τα 2 ενιαία μισθολόγια που έχει ψηφίσει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 2011-2014 και επέφεραν μειώσεις μέχρι και 45% στις αποδοχές μας, με την παράλληλη κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο, φαίνεται πως αποφάσισε
την μισθολογική αναβάθμιση των απόφοιτων Λυκείου.
 Έτσι, όπως διαβάζουμε στην απόφαση που δημοσιεύουμε, κορυφαίος Υπουργός αποφάσισε την πρόσληψη απόφοιτου Λυκείου, με μισθό αποφοίτου Πανεπιστημίου και μάλιστα στο υψηλότερο μισθολογικό κλιμάκιο! 

Το καθεστώς της Αριστείας επιστρέφει στο Δημόσιο και οι Άριστοι θα απολαμβάνουν αποδοχές Πανεπιστημιακής βαθμίδας, ανεξάρτητα αν δεν έχουν περάσει ποτέ την πύλη Πανεπιστημίου!(και δεν τους εμπόδιζε το άσυλο για αυτό).
Ελπίζουμε αυτό να ισχύσει για όλους τους αποφοίτους Λυκείου στο Δημόσιο Τομέα.

Φυσικά αστειυόμαστε και καυτηριάζουμε τις αποφάσεις της πρόσφατα εκλεγμένης Κυβέρνησης.
Όσοι υποστηρίζουν τις μεθοδεύσεις αυτές, προσπαθούν να μας πείσουν ότι ....το κόστος των μετακλητών υπαλλήλων μειώθηκε, όπως και ο αριθμός τους (την ίδια ώρα που 400 μόνο προσλαμβάνονται στην νέα Γραμματεία του Πρωθυπουργού για το Επιτελικό Κράτος).
Προφανώς όσοι απολαμβάνουν τέτοιας ευνοικής μεταχείρισης, δεν έχουν καμία σχέση με τους υπολοίπους, τα "αποβράσματα της κοινωνίας".

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου