Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

ΣΤΑΣΥ : Συνδικαλιστές αποσπώνται σε Υπουργικά Γραφεία καταγγέλει ο εκπρόσωπος εργαζομένων

Το Σωματείο που εκλέγεται ο συνάδελφος, πρόσφατα εντάχθηκε  στην  δύναμη της ΠΟΣ.
Την ίδια ώρα που η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών δημόσια δήλωνε ότι θα φροντίσει άμεσα να επιστρέψουν οι αποσπασθέντες στις θέσεις τους στις εταιρείες συγκοινωνιών, στην ΣΤΑΣΥ ο εκπρόσωπος εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας συνάδελφος Σπύρος Ρεβύθης, κατήγγειλε πως
στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, αποφασίστηκε η απόσπαση εκλεγμένου συνδικαλιστή στο γραφείο του Υφυπουργού Ανάπτυξης την οποία και ο ίδιος καταψήφισε.

Μάλιστα η υπόθεση έχει  και σιδηροδρομικό ενδιαφέρον καθώς το Σωματείο από το οποίο έχει εκλεγεί ο συνάδελφος που αποσπάται σε πολιτικό γραφείο, πρόσφατα εντάχθηκε στην δύναμη της ΠΟΣ, στην προσπάθεια συγκεκριμένων παρατάξεων να αλλοιώσουν - ανατρέψουν την ψήφο των σιδηροδρομικών ενόψει του συνεδρίου της ΠΟΣ τον Οκτώβρη.

Εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα ενημερώνουμε διαρκώς τους σιδηροδρομικούς καθώς αυτές επιβεβαιώνουν τα όσα είχαμε αναφέρει για τις ξαφνικές εγγραφές Σωματείων στην ΠΟΣ, 2 μόλις μήνες πριν το συνέδριο της Ομοσπονδίας μας. 
Φαίνεται πάντως ότι οι εξαγγελίες του Υπουργείου Μεταφορών για τις αποσπάσεις εργαζομένων στις συγκοινωνίες σε πολιτικά γραφεία, ξεχάστηκαν λίγες μόνο μέρες μετά την δημοσιοποίηση τους.
Οι επικοινωνιακές κορώνες αυτών των ημερών άλλωστε,  δίνουν και παίρνουν.
Το στέκι έχει στην διάθεση του όλα τα στοιχεία καθώς η απόφαση έχει δημοσιευτεί και στην Διαύγεια όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ της ΣΤΑΣΥ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου