Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΓΣΕΕ: Συνέδριο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα σε κλίμα που μυρίζει μπαρούτι - Απών ο Μητσοτάκης

Απέκλεισαν τα στελέχη του ΠΑΜΕ από το ξενοδοχείο που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του συνεδρίου
Φαίνεται ότι έπειτα από έναν χρόνο αποτυχημένων προσπαθειών, τελικά
θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΓΣΕΕ τη Δευτέρα και την Τρίτη. Βλέπετε, όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη η σύγκρουση ανάμεσα στην πλειοψηφία -που αποτελείται από την ΠΑΣΚΕ του προέδρου της Συνομοσπονδίας Γ. Παναγόπουλου και τη ΔΑΚΕ του γ.γ. Ν. Κιουτσούκη- και τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, που την καταγγέλλει για νοθεία σε μια σειρά από εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες. Πιθανολογώ ότι γι’ αυτό απέκλεισαν τα στελέχη του ΠΑΜΕ από το ξενοδοχείο που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του συνεδρίου.

Οπως με ενημέρωσαν οι κατάσκοποί μου, στο πολυτελές θέρετρο της Αθηναϊκής Ριβιέρας θα καταλύσουν τα στελέχη της πλειοψηφίας, που φρόντισαν να «ξαποστείλουν» τους «κόκκινους» αντιπροσώπους σε άλλο! Μάλιστα μου είπαν ότι έχουν κλείσει για λογαριασμό τους όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου – από την Κυριακή! Επίσης μαθαίνω ότι παρά το γεγονός ότι είχε προσκληθεί, δεν θα πάει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης - θα εκπροσωπηθεί -, ενώ παρούσα θα είναι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, νομιμοποιώντας μια διαδικασία που καταγγέλλεται ως «νόθα». Οχι μόνο από το ΠΑΜΕ αλλά και από την κεντροδεξιά διάσπαση της ΔΑΚΕ, τη φιλοσαμαρική «Ενότητα».
Γενικά προσκλήθηκαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, εκτός του Δημήτρη Κουτσούμπα. Κάλεσαν ακόμα και τον ακροδεξιό Κυριάκο Βελόπουλο! Προφανώς ο «ευαίσθητος» Παναγόπουλος δεν μπορεί να του συγχωρέσει τον χαρακτηρισμό «συνδικαλιστική μαφία» που του έχει αποδώσει ο γραμματέας του ΚΚΕ. Απ’ ό,τι ακούω δεν θα παραστεί ούτε ο Αλέξης Τσίπρας. Πάντως, αλλαγές δραματικές δεν αναμένουμε. Μόνο εάν αποχωρήσει τελικά ο Παναγόπουλος από την προεδρία, κάτι που μου φαίνεται δύσκολο, αφού το «πουλέν» του Δημήτρης Καραγεωργόπουλος δεν μπορεί να συσπειρώσει ούτε καν την ΠΑΣΚΕ...


www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου