Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Η Αυστρία διέκοψε όλες τις σιδηροδρομικές συνδέσεις με την Ιταλία

Η Αυστρία αρνήθηκε την είσοδο σε τρένο που προερχόταν από την Ιταλία κατόπιν υποψιών ότι δύο επιβάτες έχουν προσβληθεί από τον ιό Covid-19, σύμφωνα με την εφημερίδα Oe24, που επικαλείται
πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.


Το τρένο βρίσκεται στο Μπρένερ Πας (Brenner Pass), στο ιταλικό έδαφος. Δύο άτομα με πυρετό επιβαίνουν του τρένου, μεταξύ 500 επιβατών,για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι έχουν προβληθεί από τον ιό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ταμπλόιντ εφημερίδας.



Δεν έγινε δυνατή η επικοινωνία με την αυστριακή αστυνομία, το υπουργείο Εσωτερικών και την εταιρεία των σιδηροδρόμων OBB.
Παράλληλα η τοπική κυκλοφορία παρακάμπτει τον εν λόγω σταθμό.



Νεότερη ενημέρωση 



Η Αυστρία διέκοψε όλες τις σιδηροδρομικές συνδέσεις με την Ιταλία για να προλάβει περαιτέρω εξάπλωση του ιού Covid-19, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αυστριακού ταμπλόιντ OE24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου