Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Ανακοίνωση Δικτύου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ όλους τους απεργούς πουμε την αγωνιστική τους συμμετοχή στις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδααντέδρασαν δυναμικά
στο νέο ασφαλιστικό Ν/Σ, που έφερε για ψήφιση στη Βουλή η ΝΔ.  Ένα Ν/Σ που το καταψήφισαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Καταδικάζουμε την επίθεση, που εξαπέλυσαν Εργοδότες και Κυβέρνηση δια του Υπουργού Μεταφορών κατά των απεργών και κατά του δικαιώματος των εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Οι Σιδηροδρομικοί στοχοποιήθηκαν με γελοία επιχειρήματα.
Το Υπουργείο και οι Διοικήσεις των Εταιρειών ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για να κρύψουν τις δικές τους ευθύνες, εξαπέλυσαν συκοφαντική επίθεση κατά των απεργών μιλώντας για ξαφνική απεργία και για καταλήψεις στο Αμαξοστάσιο που όμως δεν έγιναν ποτέ. Μιλάνε για υποκινούμενες απεργίες του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, δυστυχώς για αυτούς, τα σωματεία που συμμετείχαν στην απεργία δεν ελέγχονται από συνδικαλιστικές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Μαζί τους βέβαια είχαν τα γνωστά  Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που πρόθυμα έκαναν αναπαραγωγή των fake news.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Σας καλούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενωτικά για τα δικαιώματά μας.
Όσον αφορά απειλές για πειθαρχικές ή δικαστικές διώξεις, δηλώνουμε αλληλέγγυοι σε οποιονδήποτε συνάδελφο βρεθεί υπό διωγμό.
Με συναδελφικούς- αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Βόλος 19/02/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου