Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Η ΔΕΣΚ Σιδηροδρομικών καταγγέλλει την συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Την ώρα που εντείνεται η επιθετικότητα της Κυβέρνησης – Κεφαλαίου ενάντια στην εργατική τάξη, οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ με απύθμενο θράσος, με εκφυλιστικές – νόθες διαδικασίες προετοιμάζουν Συνέδριο – παρωδία στις 25 Φλεβάρη στο πολυτελές Ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Καβούρι Αττικής
υπό την «προστασία» της Κυβέρνησης και την άμεση ετοιμότητα επέμβασης του κατασταλτικού μηχανισμού του αστικού κράτους.
Καταγγέλλουμε τη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ, που επιχειρεί για άλλη μια φορά όπως στην Καλαμάτα και τη Ρόδο να πραγματοποιήσει το 37ο Συνέδριο με νόθους συνέδρους, εργοδότες, διευθυντικά στελέχη, σωματεία, σφραγίδες.
Καταδικάζουμε την παρουσία των ΜΑΤ, Εισαγγελέων και Αστυνομίας στις διαδικασίες του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.
Καλούμε τους εργαζομένους και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις στις 25 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 08.00’π.μ. σε κινητοποίηση στο ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Καβούρι για να διαδηλώσουν απέναντι στη σήψη και την αθλιότητα μιας χούφτας εργατοπατέρων. 
Να απαιτήσουμε να γίνει γνήσιο Συνέδριο με δημοκρατικές διαδικασίες τόσο ως προς τη νομιμοποίηση των πραγματικών αντιπροσώπων, όσο και στη χρονική διάρκεια ώστε να γίνει συζήτηση των αντιπροσώπων και θέσεων παρατάξεων για τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους. 
Η οργή και η αγανάκτηση των εργαζομένων πρέπει να αξιοποιηθεί για την κλιμάκωση της πάλης και την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ


ΔΕΣΚ - ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου