Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Video To ΠΑΜΕ καταγγέλει την νοθεία στον σιδηρόδρομο,νόθος ο Κιουτσούκης


Ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ  (ΔΑΣ) στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, Νίκος Μαυροκέφαλος, αποκαλύπτει την νοθεία που έγινε στο 36ο Πανσιδηροδρομικό Συνέδριο για να εκλεγεί ως αντιπρόσωπος στην ΓΣΕΕ ο
 εργατοπατέρας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης. 2-3 ερωτήματα θα απασχολήσουν τους σιδηροδρομικούς το επόμενο διάστημα.


1. Αποδέχονται τον διασυρμό της ΠΟΣ απο τις ΠΑΣΚ -ΔΑΚΕ-ΔΕΣΚ. Αποδέχονται τον ευτελισμό της 100 ετούς ιστορίας της ΠΟΣ για να διατηρήσουν οι εργατοπατέρες καρέκλες που δεν τους ανήκουν. Θα τολμήσει ο Νόθος Πρόεδρος της ΠΟΣ να βγάλει ανακοίνωση για τον ευτελισμό της ΠΟΣ.Τώρα θα βγεί ανακοίνωση  απο την ΠΟΣ ή ΟΧΙ 
2. Σήμερα το στέκι αποκαλύπτει τον πραγματικό ρόλο  της ΔΕΣΚ Σιδηροδρομικών,. Οι εργαζόμενοι στην τεχνική βάση ας παρακολουθήσουν πως οι πραγματικοί συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ τοποθετούνται για την νοθεία στον σιδηρόδρομο και πως η ΔΕΣΚ μαζί με τους εμπνευστές  και εκτελεστές της νοθείας στον σιδηρόδρομο  προσπαθεί να τους πείσει ότι διαφέρει απο δαύτους. Ένα και αυτό με ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ ο εκπρόσωπος της ΔΕΣΚ. Για αυτό η ΔΕΣΚ σήμερα δεν καταφέρνει να συγκροτεί ούτε ψηφοδέλτιο στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
3.Ο γραφικός που είναι. Φοβάται μην του βάλει χέρι ο Κιουτσούκης και δεν μιλάει τόσους μήνες για την νοθεία. Τι περιμένει διορισμό σε καρέκλα στο "νέο" Σωματείο των ΝΟΘΩΝ. Ο νοών νοείτο....όπως του επισημάνθηκε αυστηρώς απο τον Νικόλα.
4. Αυτή η ΠΟΣ έχει απαξιωθεί στην συνείδηση των σιδηροδρομικών.Και στην Ελληνική Κοινωνία.  
5. Το Σωματείο του ΤΡΑΜ θέλει συνεννόηση! Το Σωματείο που ψήφισε να κοπούν μηχανοδηγοί και σταθμάρχες, απο το συνέδριο της ΠΟΣ, θέλει συνεννόηση. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.
6. Τα καλύτερα έρχονται .Στο φεγγάρι βλέπουμε να γίνεται το συνέδριο της ΠΟΣ. Ακόμη και εκεί θα έρθουν όμως, είπαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ. Και καλά θα κάνουν γιατί οι νόθοι δεν έχουν θέση στα συνδικάτα των εργατών. Αυτά τα αποτελέσματα έχουν οι ΝΟΘΕΙΕΣ. 
7. Δηλαδή το ΠΑΜΕ καταγγέλει την νοθεία στην ΠΟΣ, αλλά οι εκπρόσωποι του στην ΠΟΣ κατέθεσαν ΜΑΖΙ με τον νόθο Κιουτσούκη ενάντια στους μηχανοδηγούς.Ζούμε μεγάλες στιγμές πραγματικά.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου