Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Από τη Deloitte η δημιουργία business plan για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της ΓΑΙΑΟΣΕ


Στη Deloitte ανατίθεται η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στη ΓΑΙΑΟΣΕ για την δημιουργία επιχειρηματικού πλάνου αξιοποίησης των ακινήτων περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας.


Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη -metaforespress.gr 

Η αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 20.000 ευρώ, ενώ το αντικείμενο των υπηρεσιών που θα προσφέρει ο ανάδοχος περιλαμβάνει τα εξής:

1.Κατανόηση και καταγραφή του χαρτοφυλακίου της ακίνητης περιουσίας της εταιρείας.

2.Κατάρτιση σεναρίων αξιοποίησης.

3.Ομαδοποίηση της ακίνητης περιουσίας.

4.Ανάλυση και περιγραφή της αγοράς ακινήτων.

5.Υποστήριξη στον σχεδιασμό των χρηματοοικονομικών προβλέψεων της βέλτιστης αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας της εταιρείας για χρονική περίοδο 5 ετών.

Να σημειωθεί ότι, οι υπηρεσίες του αναδόχου θα ξεκινήσουν με την υπογραφή της σύμβασης, ενώ για την ολοκλήρωση των υπηρεσιών (παράδοση της έκθεσης) θα απαιτηθούν 4 εβδομάδες από την έναρξη του έργου.

Υπενθυμίζεται ότι, συνολικά, η ακίνητη περιουσία της ΓΑΙΑΟΣΕ αποτελείται από περίπου 100.000 στρέμματα οικοπέδων/αγροτεμαχίων, περίπου 4.800 κτίρια συνολικής έκτασης 540.000 τ.μ., εκ των οποίων 75 κτίρια (44% της συνολικής έκτασης) και 533 (75% της συνολικής έκτασης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου