Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Επέκταση της αποβάθρας για τα Desiro στον ΑΙΡ

Μετά απο αρκετό καιρό ένα θέμα που χρόνιζε οδεύει προς επίλυση μετά απο ενέργειες της ΠΕΠΕ . 

Η αποβάθρα των Desiro θα κοπεί και θα επανατοποθετηθεί μετά απο επέκταση της και στις άλλες γραμμές, προκειμένου να 
είναι ευκολότερη η πρόσβαση των μηχανοδηγών στους συρμούς. 
Επίσης υλοποιήθηκε το αίτημα του Σωματείου μας και τοποθετήθηκαν μεταλικές ράμπες εντός των εγκαταστάσεων προκειμένου να είναι και σε αυτές ευκολότερη η αποεπιβίβαση του προσωπικού (Μηχανοδηγοί - τεχνίτες).

Παράλληλα το Σωματείο μας, έχει αναφέρει 3 φορές στον τεχνικό ασφαλείας το θέμα του φωτισμού των εγκαταστάσεων στο Ρέντη και μετά απο χτεσινό συμβάν (επίθεση αγνώστου στο προσωπικό καθαρισμού τις νυχτερινές ώρες) υπήρξε επικοινωνία με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην οποία τέθηκε χρονοδιάγραμμα για την επίλυση του ζητήματος αυτού. 
Για τα θέματα του Ρέντη η ΠΕΠΕ είχε ορίσει ως υπεύθυνους για την διαδικασία τους συναδέλφους Μωραίτη Πέτρο, Χαντάβα Αλέξη και Ζαραιδώνη Χρήστο. 
Τέλος το επόμενο διάστημα αναμένετε να ξεκινήσει και η ανακαίνιση του χώρου αναμονής μηχανοδηγών στο Μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου