Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Διπλωματούχοι Μηχανικοί ΟΣΕ : Έωλο το μέλλον του ΟΣΕ. Να συνεδριάσει η Π.Ο.Σ.

 
Το στέκι της έλξης δημοσιεύει την επιστολή του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΟΣΕ, με την οποία απο τις 30 Ιουνίου ζητούν να συνεδριάσει το Συμβούλιο Διοικήσεων της Ομοσπονδίας καθώς μετά την συνάντηση τους με την Διοίκηση του ΟΣΕ, διαπίστωσαν ότι
η προοπτική και το πλάνο για τον σιδηρόδρομο και τους σιδηροδρομικούς παραμένει έωλο, ενώ η πίεση στους εργαζόμενους διαρκώς αυξάνεται. 

Χρειάζεται συσπείρωση - συνεννόηση και προγραμματισμός δράσεων αναφέρουν. 

Παρόμοιο αίτημα έχει καταθέσει προς την Π.Ο.Σ. το Σωματείο των Μηχανοδηγών, απο τις 2 Ιουνίου. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι υπάρχει κατεύθυνση για να μην συνεδριάζουν τα όργανα του δευτεροβάθμιου Οργάνου εκπροσώπησης μας. 

Η ηγεσία της Π.Ο.Σ. οφείλει εξηγήσεις. 

Σημειώνουμε  ότι η  επιστολή δημοσιεύεται σήμερα, γιατί παρότι οι συνάδελφοι ζήτησαν να κοινοποιηθεί απο την Π.Ο.Σ. σε όλα τα Σωματεία, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου