Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Πράσινο και παρακαμπτήριος αλλά "Δεν λειτουργούν" (εικόνες)


Σοβαρό προβληματισμό προκαλεί η εικόνα που αντικρίζουν οι μηχανοδηγοί στους Νέους Πόρους, καθώς οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να έχουν "πράσινη" ένδειξη στο φωτόσημα εισόδου του σταθμού, όταν οι αλλαγές σε αυτόν είναι καθηλωμένες στην παρακαμπτήριο! 

Μια ένδειξη που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους μηχανοδηγούς, ενώ η φτηνή δικαιολογία των υπευθύνων  του ΟΣΕ για "φωτοσήματα που δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψην γιατί δεν λειτουργούν και καλύπτονται απο -...ξύλινο- σταυρό του Αγ. Ανδρέα" εξοργίζει ακόμα περσότερο κάθε σοβαρό επαγγελματία. 

Σε μια περίοδο που γίνονται μαθητείες μηχανοδηγών και πιστοποιήσεις, νέοι μηχανοδηγοί συναντούν ενδείξεις που αποπροσανατολίζουν και δημιουργούν αίσθημα ανασφάλειας, ενώ ΟΡΓΗ προκαλεί στους μηχανοδηγούς η ευκολία με την οποία λαμβάνονται  αυτές οι αποφάσεις λίγους μήνες μετά τα Τέμπη.

Πλήρης ερασιτεχνισμός, απώλεια εν συνείδησης  και αισθήματος ευθύνης. 


Αυτές είναι οι εκφράσεις που αρμόζουν σε αυτούς που λαμβάνουν αυτές τις αποφάσεις και με τόση ευκολία. 

Και αναρωτιόμαστε.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΑΝΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ; 

Τόσο δύσκολο είναι ή μήπως το κάνουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ τελικά για να προκαλούν τους μηχανοδηγούς.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου