Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Π.Ε.Π.Ε. Ζήτησε ενημέρωση για την επάρκεια τεχνικών - ελέγχων και στατικότητας στις σιδηροδρομικές γέφυρες μεταξύ Πλατύ - Φλώρινα

Με αφορμή το τραγικό συμβάν με την πτώση της γέφυρας στην Πάτρα και τον άδικο χαμό του συνανθρώπου μας, ενημερώνουμε πως το Σωματείο των μηχανοδηγών  έχει ζητήσει από τον ΟΣΕ να  δώσει γραπτή διαβεβαίωση για τις σιδηροδρομικές γέφυρες σε περιοχές όπου
όλοι επιθυμούν την επαναλειτουργία του τρένου,  εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις (επικοινωνίες - υποδομή)  . 

Η άρνηση των υπευθύνων του Οργανισμού να τις παρέχουν,  οδήγησε στο αίτημα της Π.Ε.Π.Ε. στην Ρ.Α.Σ. να παρέμβει προκειμένου να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση.

 Η επιστολή που εστάλη στις 17/7/23 .... 

 Για την γραμμή της Φλώρινας ιδιαίτερα,  θα πρέπει να υπάρχει ΚΑΙ  στελέχωση των σταθμών Έδεσσας και Αμυνταίου με σταθμάρχες, όπως υπήρχε μέχρι το 2020.  

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου