Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Δυστύχημα στα Τέμπη: Καταθέτει σήμερα στον ανακριτή ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης του ΟΣΕ

Απολογείται σήμερα ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ, ο οποίος με 5 διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ κατηγορούνται για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Καταθέτει σήμερα στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας ο Διευθυντή της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ από το 2021 ως σήμερα, σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη.

Στα πλαίσια της δικαστικής έρευνας για το δυστύχημα στα Τέμπη θα ακολουθήσουν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων, από 1-10-2021 έως και σήμερα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων, από 1-4-2017 έως και 30-9-2021, ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ, από 21-3-2017 έως και 15-11-2019 και ο Γενικός Διευθυντής της ίδιας Γενικής Διεύθυνσης, από 1-12-2019 έως και 1-6-2020.

Τα 5 στελέχη του ΟΣΕ κατηγορούνται για τη δια παραλείψεως κατ’ εξακολούθηση διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, δια παραλείψεως ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, δια παραλείψεως βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή, δια παραλείψεως απλή σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου