Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Hellenic Train προς μηχανοδηγούς - ΠΕΠΕ : Προσλαμβάνουμε 63 νέους τεχνίτες, αναβαθμίζουμε τις εγκαταστάσεις

 
ΓΡΑΠΤΗ απάντηση σε εξώδικα και επιστολές του Σωματείου Μηχανοδηγών έδωσε η Διοίκηση της Hellenic Train. Σε αυτήν (4351/23/Γ1) αναφέρει ότι 

  1. Όσον αφορά τις βλάβες στο τροχαίο υλικό, αυτές αναλύονται σε βάθος όσον αφορά στο πρωτογενές αίτιο που τις προκαλεί. Στην συνέχεια καταρτίζεται ένα πλάνο επεμβάσεων με σκοπό να μην επαναληφθεί η ίδια βλάβη στο μέλλον.
  2. Σχετικά με τις υποδομές των εγκαταστάσεων συντήρησης, αυτές τελούν υπό ένα ευρύ πρόγραμμα αναβαθμίσεων και διορθώσεων σχετιζόμενο και με την αδειοδότηση τους, το οποίο περιλαμβάνει τις σχετικές μελέτες και τις απαραίτητες προτεραιοποιημένες παρεμβάσεις.
  3. Σε ότι αφορά το τεχνικό προσωπικό, η Εταιρεία έχει σε εξέλιξη διαδικασία 63 συνολικά προσλήψεων νέων τεχνικών όλων των ειδικοτήτων για την κάλυψη των συνταξιοδοτήσεων. Πέρα απο αυτό όμως, υλοποιεί εκπαιδεύσεις και εφαρμόζει πρακτικές διάχυσης της τεχνογνωσίας απο παλαιό προσωπικό στο νεότερο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου