Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Κανονικά αύριο η προκαταβολή

Κανονικά αύριο θα καταβληθεί η προκαταβολή .
Το γνωστό παπαγαλιστάν που τα ξέρει όλα πριν από όλους και για όλους δημιούργησε την αναστάτωση το Σαββατοκύριακο σπέρνοντας φήμες για μείωση της......
Να δούμε πότε θα σταματήσει αυτό το φαινόμενο ...

Υ.Γ. Η ανάρτηση δεν έχει να κάνει με το μισθολόγιο , που όταν γίνει η εφαρμογή του θα υπάρξουν σοβαρές μειώσεις , αλλά με τους παπαγάλους .Που μονίμως αναστατώνουν τους συναδέλφους.

6 σχόλια:

  1. Aς αφήσουμε τα περί παπαγάλων και ας δούμε κατάματα την αλήθεια, γιατί αυτό που μετράει είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TikHMQ8MnzM

    Οι συνάδελφοι είμαστε όλοι αναστατωμένοι με τα δρώμενα και είναι στα πρόσωπα μας αποτυπωμένη η έκφραση της απογοήτευσης, της απόγνωσης, και σε λίγο της εξαθλίωσης.
    Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει τη μέθοδο του διαίρει και βασίλευε και νιώθει ότι ο κάθε ένας με το διπλανό του δεν θέλει να είναι ενταγμένοι σε αντίπαλα στρατόπεδα και ξέρει που πρέπει και ποιόν να κοιτάξει , βέβαια, καταλαβαίνει πολύ καλά τι σκοπό έχει το διαίρει και βασίλευε και ποιούς βολεύει.

    Ο λαός είναι από τη φύση του σοφός και μιλά, είναι πλέον θέμα επιβίωσης και θέλει με τη μοναδική διέξοδο που του δίνει το σύνταγμα τις εκλογές, να ξεσκαρτάρει τον τόπο από ανθρώπους κόμματα και καταστάσεις, είναι στη φύση του να λειτούργει κατ’ αυτόν τον τρόπο και οποιαδήποτε παρερμηνεία λόγων θα δημιουργήσει σοβαρά και τεράστια προβλήματα .
    Το παραπάνω είναι βασικό, γιατί πλέον έχουν σβηστεί από τον χάρτη του ελληνικού ορίζοντα οι λέξεις προσδοκία ελπίδα.

    Το αν θα πληρωθούμε αύριο κανονικά ή όχι είναι πολύ επιδερμικό γιατί αυτό καθ’ αυτό δεν εξασφαλίζει και δεν ορίζει τίποτα για το μέλλον.
    Βέβαια αναγνωρίζω θετικά την πληροφορία και την ενημέρωση από το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΙΝΕ ΕΙΔΗΣΗ Η ΕΓΚΥΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφε Μωραίτη , όπως γνωρίζεις ένας από τους διαχειριστές του blog είμαι εγώ , Γενιδούνιας Κώστας .
    Από την Παρασκευή δέχτηκα πάνω από 20 τηλεφωνήματα για αυτό το θέμα καθώς η φήμη είχε εξαπλωθεί .Ίσως γιατί το παιχνίδι με την ψυχολογία αρέσει να παίζεται .
    Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι παπαγάλοι - παπαγάλοι.

    Τώρα αν κάναμε λάθος και ενημερώσαμε τον κόσμο , αυτός θα κρίνει .(Οι αναγνώσεις σε αυτήν την ανάρτηση σήμερα ξεπέρασαν τις 100 αν αυτό σου λέει κάτι ).
    Πάντως να είσαι σίγουρος ότι αν υπάρξει πρόβλημα έγκαιρης πληρωμής πρώτο το στέκι και πάλι θα ενημερώσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AKΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΠΙΟΙ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΒΗΚΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΓΚΕΡΩΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ.ΥΠΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΜΟΣΙΕΥΤΗ Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή