Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

28η 1940:Ένα ευχαριστώ για όσους θυσιάστηκαν, ένα μάθημα για τους "νοσταλγούς" του σκότους


72 χρόνια μετά το Έπος του 1940, την Εθνική Αντίσταση που ακολούθησε απέναντι στις χιτλερικές ορδές κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι στην Ελλάδα θα υπήρχαν δυνάμεις που θα υποστήριζαν τους ναζιστικούς- φασιστικούς χαιρετισμούς έχοντας το θράσος να πουλάνε “εθνικισμό” και πατριδοκαπηλία.

Για όλους αυτούς που προφανώς θεωρούν αυτά τα 72 χρόνια …χαμένα και για όσους τους υποστηρίζουν το βίντεο που έφτιαξαν τα παιδιά από το Παλλάδιο είναι η καλύτερη απάντηση. 

Ένα μεγάλο,συγκινητικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,”χώρεσαν” τα παιδιά σ΄ αυτό το βίντεο, με εικόνες συγκλονιστικές από εκείνα τα δύσκολα χρόνια. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ΄ αυτούς που πολέμησαν ,πάλεψαν, πόνεσαν, μάτωσαν, πέθαναν για να είναι σήμερα 72 χρόνια μετά ελεύθεροι ακόμη κι αυτοί οι “εθνικιστές” ,”πατριδοκάπηλοι” να λένε όσα -δήθεν- πιστεύουν.

1 σχόλιο:

  1. Συλλήψεις δημοσιογράφων, στρατός στη φύλαξη των δρόμων, πριβέ παρελάσεις μπροστά σε μια φοβισμένη ηγεσία. Σα να λέμε...δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή