Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Πλιάτσικου συνέχεια ! Έκλεψαν βαγόνι του ΟΣΕ!


Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας τέσσερις άνδρες ηλικίας 39, 20, 19 και 15 ετών αντίστοιχα, για κλοπή τμήματος βαγονιού ιδιοκτησίας Ο.Σ.Ε.!!!! Ειδικότερα, οι τέσσερις συλληφθέντες μετέβησαν με αυτοκίνητο στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λατομείου Μαγνησίας , όπου με τη χρήση συσκευής φιάλης οξυγόνου, έκοψαν και αφαίρεσαν τμήμα βαγονιού ιδιοκτησίας ΟΣΕ, συνολικού βάρους 500 περίπου κιλών. Στη συνέχεια,
το φόρτωσαν στο προαναφερόμενο όχημα και αντιλαμβανόμενοι την παρουσία αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι έπειτα από αναζητήσεις τους εντόπισαν στην περιοχή του Βόλου και τους συνέλαβαν.
Στο χώρο φόρτωσης του οχήματος, βρέθηκε η ανωτέρω αφαιρεθείσα ποσότητα σιδήρου, η αξία της οποίας ανέρχεται στο ποσό των 10.000 ευρώ κατ’ εκτίμηση προϊσταμένου επιθεώρησης, η οποία αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό της.
Επίσης, κατασχέθηκαν η συσκευή φιάλης οξυγόνου, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και το φορτηγό όχημα ως μέσο διευκόλυνσης μεταφοράς κλοπιμαίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου