Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ

κλικ για μεγέθυνση
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και οι Σιδηροδρομικοί της Αττικής συμμετέχουμε στη στάση εργασίας που προκήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 12.00’ - 15.00’ με στόχo την ανατροπή των Mνημονιακών πολιτικών που οδηγούν την κοινωνία δεκαετίες πίσω.
Για τη διευκόλυνση των πολιτών που θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, οι συνάδελφοι της Αττικής που εμπλέκονται στην Κυκλοφορία και μόνο αυτοί, δεν θα συμμετέχουν, για την καλύτερη πρόσβαση στο Σύνταγμα.

Επίσης σεβόμενοι τους επιβάτες και τις ιδιαιτερότητες των δρομολογίων του σιδηροδρομικού άξονα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη), τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Καλούμε την Κυβέρνηση να δείξει την ίδια υπευθυνότητα και να σταματήσει  την απαξίωση του Σιδηροδρόμου.

     Δυο μήνες τώρα δεν υπάρχει Διοίκηση στον ΟΣΕ με οικονομικές και άλλες συνέπειες, που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.

     Η υποκρισία των κυβερνητικών εταίρων πρέπει να έχει και όρια.

Στόχος και προσπάθεια των Σιδηροδρομικών όλο αυτό το διάστημα είναι να παραμείνει ανοιχτός ο Σιδηρόδρομος και να εξυπηρετεί τους πολίτες.


    
 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου