Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Απο το συμβούλιο των Διοικήσεων της ΠΟΣ

Έληξε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Συμβουλίου των Διοικήσεων των Σωματείων που είχε συγκαλέσει σήμερα η ΠΟΣ.
Στην συνεδρίαση που καθυστέρησε να ξεκινήσει -καθώς οι εκπρόσωποί μας παρέστησαν στην θυελλώδη σύσκεψη που προηγήθηκε στην ΓΣΕΕ με την συμμετοχή όλων των Ομοσπονδιών- αποφασίστηκε μετά από δίωρη συζήτηση η εντατικοποίηση των δράσεων το προσεχές διάστημα.
Αναλυτικότερα 

αποφασίστηκε
η συμμετοχή των σιδηροδρομικών στην παράσταση διαμαρτυρίας και στην επίδοση ψηφίσματος της ΓΣΕΕ αύριο στις 12 στο Υπουργείο Εργασίας αλλά και στο συλλαλητήριο που οργανώνει η ΓΣΕΕ την Δευτέρα 8/10 στο Σύνταγμα στις 6 το απόγευμα.
Ο συντονισμός με τα όλα τα συνδικάτα για την αντιμετώπιση των επερχόμενων μέτρων καθώς και μια άλλη σειρά από δράσεις που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Τέλος υιοθετήθηκε και η πρόταση που κατατέθηκε από συναδέλφους και αφορά την πρόταση Νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων.
Οι σιδηροδρομικοί όπως και άλλες πολλές Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα καλούν τους βουλευτές του Κοινοβουλίου να υπερψηφίσουν την πρόταση για την κατάργηση των μνημονίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου