Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Χειροπιαστές πλέον οι αποδείξεις της διάλυσης του Προαστιακού Αθήνας

Την ώρα που τα έσοδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πρέπει να ανεβαίνουν  , πληροφορηθήκαμε από συνάδελφο ότι  στο διαδίκτυο επιβάτες του Προαστιακού Αθηνών κάτοχοι ετησίων καρτών που κοστίζουν εκατοντάδες ευρώ , απηυδισμένοι από την διάλυση που έχει επέλθει την τελευταία τριετία στο πολύπαθο μέσο αλλά και την αδιαφορία για την μείωση του κόστους μετακίνησης , ετοιμάζονται να κινητοποιηθούν και μεταξύ των εναλλακτικών σεναρίων που εξετάζουν είναι και η αίτηση προσφοράς στο ΚΤΕΛ για ανταγωνιστικές τιμές.Πράγμα που θα σημάνει σοβαρή απώλεια εσόδων για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Αντίθετα με ότι συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη οι εδώ υπεύθυνοι της εκμετάλλευσης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν καταφέρει να διαλύσουν το πλέον δυναμικό προϊόν της εταιρείας με τις γεμάτες εμπάθεια και έλλειψης τεχνογνωσίας απόψεις τους. Επειδή έτυχε ο Προαστιακός να ξεκινήσει σαν αυτόνομη εταιρεία το 2004 και δεν αποτέλεσε γέννημα θρέμμα της σιδηροδρομικής ιδιοσυγκρασίας τους πρέπει να τον διαλύσουν.

Τελικά , οι υπεύθυνοι που έχουν ονοματεπώνυμο και στους οποίους έχουμε επανειλημμένα αναφερθεί από το στέκι της έλξης κατάφεραν και αυτό το ακατόρθωτο.

Αντί όμως να κοιτάνε την δουλειά τους , μαθαίνουμε ότι τώρα τελευταία τριγυρνάνε  με τα όσα γράφουμε τυπωμένα σε χαρτί ανά την Καρόλου και ασκούν ψυχολογική βία σε συναδέλφους , νομίζοντας ότι η μεθοδολογία περασμένων δεκαετιών που οδήγησε τις ΔΕΚΟ και την χώρα στα σημερινά αδιέξοδα θα αποδώσει καρπούς και θα μας κάνει να σιωπήσουμε για την ανεπάρκεια και τις επικίνδυνες απόψεις τους.
Τους ενημερώνουμε ότι μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της σαπίλας αλλά και ότι θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους.

Η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ οφείλει να δραστηριοποιηθεί άμεσα στο κομμάτι του Προαστιακού και να προστατέψει τα συμφέροντα της εταιρείας ακούγοντας τις φωνές όσων ζουν καθημερινά τα προβλήματα και όχι  όσων χαϊδεύουν αυτιά .
Το πρόβλημα πλέον είναι ζωτικό και οι αποδείξεις χειροπιαστές.

Οι επιβάτες έχουν κάθε δίκιο , αφού καθημερινά έχουμε διαπληκτισμούς εξαιτίας  της εγκατάλειψης και της ανοργανωσιάς της εκμετάλλευσης του Προαστιακού , διαπληκτισμούς που και η ΠΕΠΕ είχε αναφέρει σε παλαιότερο εξώδικο της.

Εμείς από αυτόν εδώ τον χώρο , το στέκι της έλξης -  το Blog των μηχανοδηγών,  δηλώνουμε αλληλέγγυοι στα αιτήματα τους για αναβάθμιση των υπηρεσιών του Προαστιακού Αθήνας και το αποδεικνύουμε με την προσπάθεια που κάνουμε και σήμερα καλώντας την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να ακούσει επιτέλους σοβαρά τα αιτήματα τους.

Άλλωστε καθημερινά μαζί ζούμε τα αποτελέσματα της απαξίωσης του μέσου.

1 σχόλιο:

  1. να εισται σιγουροι οτι κατα μεγαλο μερος ειμαστε μαζι σας. ΝΙΚΛΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗΣ ΚΑΡΤΟΥΧΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή