Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Θετικά μηνύματα από την ΕΕ για τις κρατικές ενισχύσεις σε ΟΣΕ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Από metaforespress.gr
Θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από την ΕΕ για τις κρατικές ενισχύσεις σε ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Πιθανότατα, η ΕΕ θα ανάψει το «πράσινο φως» για την εξυγίανση, χωρίς νομικές αγκυλώσεις, του ομίλου ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Την εξέλιξη αυτή προανήγγειλε ουσιαστικά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωστής Χατζηδάκης, έπειτα από ερώτηση του metaforespress.gr, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για τα έργα του ΕΣΠΑ.
«Ως προς το θέμα της συνάντησής μου με τον Επίτροπο για τον Ανταγωνισμό Χ. Αλμούνια συζητήσαμε το ζήτημα των ναυπηγείων και το θέμα του ΟΣΕ. Συμφωνήσαμε ότι, με καλόπιστο τρόπο και στα πλαίσια της κοινοτικής νομιμότητας, η Επιτροπή θα εξετάσει τα ζητήματα αυτά.
Για το θέμα του ΟΣΕ υπάρχει πρόοδος. Θεωρώ ότι είναι ζήτημα λίγου χρόνου, πολύ λίγου χρόνου να φτάσουμε σε κάποιο θετικό συμπέρασμα», ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου