Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

OΛΟΙ στις αυριανές συγκεντρώσεις !

Μπορεί πάρα πολλοί εργαζόμενοι να έχουν χάσει την πίστη τους στα συνδικάτα και να έχουν απογοητευτεί  , μπορεί  η κρίση των θεσμών να έχει επηρεάσει την ίδια τους την λειτουργία και στόχευση.Ωστόσο ο αγώνας των εργατών είναι αυτός που κρίνει πάντα το αποτέλεσμα.
Και δεν μπορεί να επιτρέψουμε να περάσουν αυτά τα μέτρα.
ΟΛΟΙ αύριο στους δρόμους να πυκνώσουμε τις απεργιακές συγκεντρώσεις. Η προ - συγκέντρωση της ΠΟΣ  είναι στην Κάνιγγος στις 10.30 , της ΓΣΕΕ στις 11.00 στο Πεδίο του Άρεως και του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 10.30.(Ζητάμε συγνώμη γιατί από λάθος στο σκανάρισμα της ανακοίνωσης του ΠΑΜΕ - Σιδηροδρομικών δεν φαινόταν η ώρα της συγκέντρωσης).
Στην Θεσσαλονίκη >

Απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης, 18 Οκτωβρίου, έξω από το κτίριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, οργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων (ΕΔΟΘ). Την ίδια ώρα, το ΠΑΜΕ οργανώνει ξεχωριστή απεργιακή συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου