Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επιλέγει την ευθεία σύγκρουση με τους μηχανοδηγούς

Κοινοποίηση 8 το βράδυ Παρασκευής !
Την ευθεία σύγκρουση με τους μηχανοδηγούς επιλέγει η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , κοινοποιώντας χτες δικαστικά μέτρα εναντίον των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει στα εμπορικά η ΠΕΠΕ .

Ενδεικτικό των προθέσεων της Διοίκησης είναι ότι η κοινοποίηση έγινε εκ του πονηρού χτες Παρασκευή στις 8 το βράδυ προφανώς για να μην λάβει γνώση το Σωματείο μας.
Την υπόθεση για λογαριασμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει αναλάβει η Νομική Υπηρεσία της εταιρείας αλλά εξωτερικοί συνεργάτες ( για αυτούς λεφτά υπάρχουν !)όπως μπορεί κάποιος να δει στην εικόνα δίπλα .
Η εκδίκαση θα γίνει την Δευτέρα 1 Ιουλίου.
Μήπως ήρθε η ώρα να απαντήσουν οι μηχανοδηγοί στους κυρίους αυτούς ;

1 σχόλιο:

  1. ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ?ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ,ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή