Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Επιστολή Ν.Ντάνου - Α. Κασκούτα

Προς                                                        Αθήνα, 21 Ιουνίου 2013
το Διευθύνοντα Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ  

Βιώνουμε εδώ και καιρό με συναισθήματα λύπης και  απογοήτευσης την συνειδητή προσπάθεια απαξίωσης του προαστιακού σιδηροδρόμου Αεροδρομίου-Κιάτου.

Δε φτάνει η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού στις συμπληγάδες του Σ.Κ.Α. και στις αμαξοστοιχίες Χαλκίδας, τώρα προστέθηκε και η διάλυση του δικτύου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος με αποκλειστική ευθύνη των εταιρειών που εμπλέκονται στη συντήρηση των έργων υποδομής.


Η γραμμή 502 στο κομμάτι Λιόσια-Κόρινθος δε λειτουργεί λόγω έλλειψης αντίβαρων-φθορά σε κονσόλες και ίδια ζημιά επέρχεται και στην γραμμή  501.

Τους εργαζόμενους και το επιβατικό κοινό δεν ενδιαφέρει ο τρόπος συνεννόησης μεταξύ εταιρειών, αλλά η χρονική επιβάρυνση που προκύπτει μέχρι να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις στο δίκτυο. Μάς ενδιαφέρει να ασφαλιστεί το δίκτυο, να επανέρθει η λειτουργία των δυο γραμμών – να επαναλειτουργήσει η φωτοσήμανση Κάντζα - Αεροδρόμιο  και επιτέλους ο Ο.Σ.Ε. να φυλάξει την περιουσία του – τη δημόσια πανάκριβη υποδομή, πιθανότατα με την ίδρυση και συνδρομή αστυνομίας σιδηροδρόμου, η οποία θα κατοχυρώσει τη φύλαξη των εγκαταστάσεων - δίκτυο -  σήραγγες.

Επιτέλους κύριε διευθύνοντα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρέπει να ασκήσει αφόρητη πίεση, ώστε να επανέρθει το δίκτυο του προαστιακού σε κατάσταση που να εξυπηρετεί τους χρήστες που επισημαίνουμε ότι είναι δίκαια αγανακτισμένοι.  
             
 Με εκτίμηση,

Νικόλαος Ντάνος                                            Αθανάσιος Κασκούτας

Προσωπικό ΕΛΞΗΣ                                          Προσωπικό ΚΙΝΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου