Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Προβλήματα στον Προαστιακό - Χιλιάδες επιβάτες ταλαιπωρούνται

Και πάλι τα γνωστά προβλήματα στον Προαστιακό Αθήνας . 
Εδώ και καιρό έχουν κοπεί (για πολλοστή φορά ) τα αντίβαρα που κρατούν τα καλώδια ηλεκτροκίνησης.
Η Διοίκηση του ΟΣΕ (που ασχολείται με ποιο σοβαρά θέματα - είχαμε προαγωγές σήμερα ) ακολούθησε την πεπατημένη και απλά
έδωσε βραδυπορίες στα σημεία για να μην έχουμε ατύχημα με πτώση καλωδίων .
Οι μέρες όμως γίναν βδομάδες , οι βδομάδες μήνες , τα σημεία αυξάνονταν συνεχώς (κ το πλιάτσικο σε βάρος του ανυπεράσπιστου σιδηροδρόμου ) και έτσι σήμερα το σύστημα κρέμασε αφού δεν έγινε καμία προσπάθεια επισκευής.
Μονή γραμμή κυκλοφορίας λοιπόν απο το πρωί , με μεγάλες καθυστερήσεις κ απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες και εργαζόμενους .

Δεν πειράζει όμως γίναν οι προαγωγές. 

Δεν θέλουμε να γράψουμε αυτό που αισθανόμαστε μέσα μας για την απαξίωση του Προαστιακού γιατί πραγματικά θα πάρει ο διάολος πολλούς .

2 σχόλια:

  1. Να φανταστω οτι δεν υπαρχει ενημερωση για αποκατασταση της βλαβης ...οποτε εμεις οι καθημερηνοι επιβατες που εχουμε πληρωσει μηναια ετησια ή εξαμηνη καρτα απλα τον πινουμε .......και το απολαμαβνουμε .....
    Ευχαριστω την Διοικηση του ΟΣΕ / ΕΡΓΟΣΕ και οποιον ειναι υπευθυνος για το χαλι αυτο που θελετε λεγεται προαστιακος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρουμε πότε περίπου θα αποκατασταθεί η βλάβη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή