Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Διαφημίσεις της ΔΕΗ στα Desiro στον Προαστιακό

Μπορεί τα δρομολόγια του Προαστιακού Αθήνας να γίνονται πλέον ανά 2 ώρες εξαιτίας της πλήρους αδιαφορίας των υπευθύνων στον ΟΣΕ , στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ όμως μερικά τμήματα λειτουργούν καλά προσφέροντας και έσοδα στην εταιρεία .

Απο σήμερα κυκλοφορούν Desiro ντυμένα με διαφήμιση της ΔΕΗ στον Προαστιακό , βγάζοντας το μαύρο που αποπνέουν τα graffiti που βρομίζουν τα τρένα .

1 σχόλιο:

  1. Να φανταστώ οτι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα επισκευής της βλάβης και επαναφορας των δρομολογιων ανα ωρα οπως πρωτα οποτε εχει η διοικηση αρκετο χρονο να ασχοληθει με τα υπολοιπα θεματα που τρεχουν ....μια και δεν υπαρχει λογος να ασχοληθουμε με την βλαβη ....
    Ουτε καν σκεφθηκαν να ενισχυσουν τα desiro να τα κανουν διπλα οπως ειχε γινει παλαιοτερα (εναμιση χρονο πριν ) Δεκεμβριο ή Ιανουαριο εαν θυμαμαι καλα που η κινηςη ηταν μειωμενη ....
    Ας πηγαινει ο κοσμος σαρδελοποιημενος στα δρομολογια αιχμης ....

    "Ευχομαι" συντομα να καταρευσει και η δευτερη γραμμη προς Κιατο ωστε να αναγκασθουν να κανουν κατι επιτελους ....
    Ας ασχοληθει και με τιποτα αλλο η διοικηση περαν των διαφημησεων .....
    Καλο κουραγιο σε ολους μας Εργαζομενους και επιβατες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή