Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Επιστολή της ΠΕΠΕ σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το θέμα με τις Δ/Η σε διπλή έλξη

Σημερινή επιστολή του Σωματείου μας για το θέμα που προκύπτει στις Δ/Η με διπλή έλξη , όπου δεν λειτουργεί το σύστημα διάσπασης . Η ΠΕΠΕ  τονίζει ότι όταν οι μηχανοδηγοί διαπιστώνουν το πρόβλημα δεν πρέπει να εκκινούν απο τον αρχικό σταθμό . Αναλυτικά η επιστολή >
Κύριε Σύμβουλε  ,
 Μετά από αναφορές κ διαμαρτυρίες μηχανοδηγών για

την μη λειτουργία του συστήματος διάσπασης στις  εμπορικές αμαξοστοιχίες (  όταν πρόκειται για διπλή έλξη με Δ/Η σειράς 500 κ 450 ) κατά την διαδικασία της δοκιμής πέδης ,  ζητούμε να συσταθεί επιτροπή από μηχανικούς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , του ΟΣΕ κ ΕΕΣΣΤΥ με την συμμετοχή κ εκπροσώπων του Σωματείου μας προκειμένου να εξεταστεί το πολύ σοβαρό αυτό θέμα για την ασφάλεια κυκλοφορίας και την αποφυγή καθυστερήσεων.


Αν τα μέλη μας διαπιστώσουν την ανώτερο βλάβη δεν πρέπει να εκκινούν από τον αρχικό σταθμό βάση του Γενικού Κανονισμού Κυκλοφορίας .



                               Για το Διοικητικό Συμβούλιο  

    
             Ο Πρόεδρος                                          Ο Γ. Γραμματέας
 

         Τουρλής Βασίλης                                    Θεοδωρόπουλος Ε.


2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ,ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΜΗΧ/ΓΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΩΠΟ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ , ΑΜΑ ΥΠΗΡΞΕ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΚΕΥΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή