Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ανακοίνωση από Γιώργο Λουκόπουλο(Ανεξάρτητη Σιδηροδρομική Κίνηση)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σωματείου στις 23/6/15 υλοποιώντας συλλογική απόφαση που πήραμε ομόφωνα σαν παράταξη στο ψηφοδέλτιο μας, κατέθεσα την παραίτηση μου
από μέλος του Δ.Σ. υπέρ του συναδέλφου Αθανάσιου  Ιωαννίδη.
Στην ίδια συνεδρίαση μου ανατέθηκε η οργάνωση και ανασυγκρότηση του Ταμείου Αλληλοβοηθείας, ευθύνη την οποία ανέλαβα με χαρά, ευελπιστώντας στην βοήθεια και συμπαράσταση όλων των μελών του Σωματείου μας.
Και με αυτή την ευκαιρία δηλώνω παρών, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την ενίσχυση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και για την δικαίωση των αγώνων των σιδηροδρομικών για δημόσιο, ενιαίο και σύγχρονο σιδηρόδρομο.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Γεώργιος Λουκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου