Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Ειπώθηκαν τόσα ψέμματα που Ντράπηκαν και οι λέξεις

 Απίστευτα ψέμματα διακινούν ενόψει των εκλογικών διαδικασιών του Σωματείου μας συγκεκριμένοι παπαγάλοι προκειμένου να δημιουργήσουν κλίμα. Συγκεκριμένα 

 ένας κύκλος συζητήσεων έχει ανοίξει μετά το λάθος του  υπευθύνου για τον προγραμματισμό  εργασίας στο ΜΑΙ, όταν και  στον προγραμματισμό εργασίας για την περασμένη εβδομάδα ((06/05-13/05) απο λάθος πέρασε στον εβδομαδιαίο προγραμματισμό  ως εκπαιδευτή, συνάδελφο που εκτελούσε κανονική άδεια εμφανίζοντας τον πιστοποιημένο  εκπαιδευτή να εκτελεί κανονική άδεια.

Παρά την επισήμανση που έγινε στον συνάδελφο για το θέμα, για άγνωστο λόγο, ο προγραμματισμός εργασίας δεν διορθώθηκε με αποτέλεσμα κύκλοι που απεργάζονται σενάρια επί σεναρίων να διακινούν fane news για την προσθήκη εκπαιδευτών στην στατική μαθητεία των νέων μηχανοδηγών στο ΜΑΙ, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις  στο υπόλοιπο προσωπικό.
Το στέκι δίνει τέλος στην παραφιλολογία των ημερών, ενώ δηλώνουμε προβληματισμένοι για το γενονός πως ενώ αυτό επισημάνθηκε και μάλιστα έγκαιρα, το διορθωμένο πρόγραμμα δεν κοινοποιήθηκε ποτέ στους μηχανοδηγούς στο ΜΑΙ.
Την στατική εκπαίδευση των νέων μηχανοδηγών εκτέλεσαν με απόλυτη επιτυχία οι 6 πιστοποιημένοι εκπαιδευτές που ορίστηκαν απο την αρχή απο την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ 
Το 2ο σκέλος της στατικής (εξοικοίωση στην γραμμή - τροχαίο υλικό ) εκτελείτε απο ΟΛΟΥΣ τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές μηχανοδηγούς εδώ και 3 μέρες με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Τέλος την επανεμφάνιση του έκανε ο γνωστός γραφικός συνδικαλιστής της ΣΥΠΕ (ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ) με αφορμή την παρέμβαση του κ. Χατζηδάκη στην Ελληνική Βουλή.
Ο γραφικός, που δεν προσήλθε στις συνελεύσεις για να εξηγήσει στους μηχανοδηγούς τις θέσεις της ΣΥΠΕ, με διαδοχικές παρεμβάσεις στο...twitter , προσπάθησε να πείσει για το ορθό των θέσεων του κ. Χατζηδάκη.
Την απάντηση στον γραφικό έδωσε χρήστης του twitter ο οποίος επισήμανε ότι σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 2, ο κάθε μηχανοδηγός μπορεί να λάβει τις αναπαύσεις και πως στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ισχύει το πενθήμερο.
Φυσικά αυτό πέρασε "διέλευση" απο τον γραφικό της ΣΥΠΕ, καθώς ο ίδιος κάνει χρήση ΜΟΝΟ της παραγράφου 4 της ΣΣΕ, την ίδια ώρα που.... καταγγέλει το επίμαχο άρθρο!!!!! 
Ο  γραφικός της ΣΥΠΕ, επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό του επαναστάτη του πληκτρολογίου, καθώς δεν έθεσε εαυτόν στην κρίση των μηχανοδηγών στις προσεχείς εκλογές του Σωματείου, ενώ δεν τόλμησε να εμφανιστεί ούτε στις συνελεύσεις γιατί γνώριζε και γνωρίζει την αποδοκιμασία στο πρόσωπο του και στην ΣΥΠΕ, που διαλύθηκε εξαιτίας και της συμπεριφοράς του.

Οι μηχανοδηγοί οφείλουν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


1 σχόλιο:

  1. ΝΕΜΕΣΙΣ είναι να τους αφήνεις να εκτίθενται διακινώντας το
    στημένο πρόγραμμα εργασίας και να βγαίνεις να τους αποκαλύπτεις στους μηχανοδηγούς 5 μέρες μετά.
    Τις μεθόδους αυτές τις έκαναν στην δεκαετία του 80 και 90.
    Μπορείτε και καλύτερα συνάδελφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή