Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Ο Πέτρος (ΔΕΣΚ-ΠΑΜΕ),ο Νίκος (ΔΑΚΕ)& o Γιάννης (ΠΑΣΚ) είναι ...τσακωμένοι!!!

Διαβάζοντας  την επίθεση Κιουτσούκη -Παναγόπουλου στο ΚΚΕ και το  ΠΑΜΕ,αναρωτηθήκαμε πραγματικά ποιον νομίζουν κοροϊδεύουν  οι μεγαλοσυνδικαλιστές της χώρας, οι εργατοπατέρες
της ΓΣΕΕ.
Την ώρα που το ΠΑΜΕ καταγγέλει ως συνδικαλιστική μαφία την ηγεσία της ΓΣΕΕ καθώς ισχυρίζεται ότι διοργανώνει νόθα συνέδρια και  υπονοώντας  χτες ευθέως  ότι η Συνομοσπονδία χρηματοδοτεί ακόμα και στημένα δημοσιεύματα σε βάρος του, την ίδια ώρα που η ηγεσία της ΓΣΕΕ αφήνει υπονοούμενα για συνδικαλιστές που βρίσκονται στο payroll του ΚΚΕ όντας ανεπάγγελτοι, στον σιδηρόδρομο ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ και ΠΑΜΕ αγκαλιασμένοι και σε κοινή πορεία  στήσανε την ανεπανάληπτη νοθεία στο 36ο πανσιδηροδρομικο συνέδριο!

Απόδειξη όλων, ότι ως μάρτυρες υπεράσπισης της νοθείας κατέθεσαν υπέρ της ΠΟΣ και της ΓΣΕΕ, ο Νίκος Κιουτσουκης (που  το ΠΑΜΕ καταγγέλει ως επικεφαλή συνδικαλιστικης μαφίας) & ο συνδικαλιστής της ΔΕΣΚ (που συνεργάζεται με το ΠΑΜΕ όπως αναφέρει) ο γιαλαντζί κομμουνιστης -ντροπή της εργατικής τάξης- (όπως κατονομασθεί τελευταία δημόσια) Πέτρος Παναγούλιας.
Με απλά λόγια αυτοί που καταγγέλουν την ηγεσία της ΓΣΕΕ ως "συνδικαλιστική μαφία" κατέθεσαν υπέρ της, ενώ η ηγεσία της ΓΣΕΕ που καταγγέλει το ΠΑΜΕ κατέθεσε & αυτή με την σειρά της, υπέρ του! 
Τώρα ή εμείς έχουμε τρελαθεί ή αυτοί μας κοροϊδεύουν!

Και μαντέψτε το καλύτερο!

Στον σιδηρόδρομο .....
Ο Κιουτσουκης και ο Παναγούλιας θα φτιάξουν και Σωματείο στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέα! 
Για να δικαιολογηθεί η ντροπή της εργατικής τάξης,στον επίλογο της αφήγησης για το νέο Σωματείο, αναφέρει πως δίνει "ευχή και κατάρα" να μην καταλήξει σαν τα προηγούμενα.
Μόνο που το νέο -τάχα- Σωματείο στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ φτιάχνουν τα ίδια ακριβώς πρόσωπα! Μα ακριβώς τα ίδια που πρωταγωνιστούν χρόνια στα κοινά στον σιδηρόδρομο.
 Θα πάρουν και ως «τσόντα» τα ελάχιστα εναπομείναντα στελέχη της ΠΑΣΚ (φυλοροεί πλέον παντού) στην πρώην ΕΕΣΣΤΥ & θα σηκώσουν την σημαία της επανάστασης ! Συνδικαλιστές που δεν έχουν δουλέψει σχεδόν ποτέ στην ζωή τους.

Σκηνικό αρχαίας τραγωδίας πραγματικά.

Aυτή είναι δυστυχώς, η κατάντια του συνδικαλιστικού κινήματος στην χώρα. Διορισμένες διοικήσεις στην ΓΣΕΕ και σε Ομοσπονδίες και συνδικαλιστές που έχουν χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία και τους εργαζόμενους και τσακώνονται για τις καρέκλες.
Η μεθόδευση για την συμφωνία της Γιάλτας μπροστά στα αίσχη & τις κολλεγιές των ΠΑΜΕ -ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ φαντάζει βιβλίο Πρώτης Δημοτικού!
Οι εργαζόμενοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από δαύτους, από αυτήν την λυκοσυμμαχία  που όμοια της δεν έχει γνωρίσει το συνδικάτο στην χώρα και στον σιδηρόδρομο ΠΟΤΕ.
Οι συνάδελφοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν υποχρέωση να αντιληφθούν ποιοι τους κοροϊδεύουν και τι επιδιώκει η λυκοσυμμαχία. 
Απλά και λαικά. Καρέκλες.

Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών

ΥΓ . Τιμούμε & σεβόμαστε τους πραγματικούς κομμουνιστές και το έχουμε κατά καιρούς αποδείξει. Όσους τιμούν τα όσα πιστεύουν και έχουν ανάλογη στάση στον εργασιακό τους βίο.
 Έχουμε αλλεργία  στους γιαλαντζί τύπου ...Πέτρου. 
Τόσα ψέμματα απο συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ είχαν χρόνια να ακουστούν. Στον Βόλο προχτές ανέφερε - η ντροπή του κινήματος- ότι η ΣΣΕ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι μονοετής, έχει λήξει τον περασμένο Οκτώβρη και έχει ...ανανεωθεί μονομερώς.
Και τα έλεγε αυτά, την ημέρα που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καλούσε τα Σωματεία σε συζήτηση για την τροποποίηση της για να ενταχθεί το προσωπικό της πρώην ΕΕΣΣΤΥ σε αυτήν.

1 σχόλιο:

  1. Καποιος δεν θυμαμαι ποιος ελεγε οτι οταν περιμενεις διαφορετικο αποτελεσμα κανοντας το ιδιο πραγμα εισαι παρανοικος...

    Ασωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή