Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Το Υπουργείο Μεταφορών ...ΞΕΧΑΣΕ -και πάλι- τον ΟΣΕ και τον σιδηρόδρομο

 Ανείπωτη κατάντια και απαξίωση για τον σιδηρόδρομο
 Τουλάχιστο θυμηδία προκαλεί στον σιδηροδρομικό κόσμο το μπαράζ σημερινών δημοσιευμάτων που παρουσιάζει την πολιτική ηγεσία (υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος) να  έχει  τηλεφωνική επικοινωνία με τις διοικήσεις
των συγκοινωνιακών εταιριών (ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ και ΟΑΣΘ), από τις οποίες ζήτησε ενημέρωση για τη δύναμη του προσωπικού μετά και την επέλαση της μετάλλαξης Ομικρον. 

Και το λέμε αυτό γιατί ο ΟΣΕ και ο σιδηρόδρομος και πάλι δεν εμφανίζονται πουθενά! Στα αζήτητα κυριολεκτικά, παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν πρόσφατα δοθεί στην Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. 


Ο ΟΣΕ και πάλι φτωχός συγγενής για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και αναρωτιόμαστε μέχρι πότε οι Κυβερνητικοί συνδικαλιστές θα κάνουν ότι δεν βλέπουν την απαξίωση που θέτει το μέσο που εργαζόμαστε σε κίνδυνο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου