Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Ν. Κιουτσούκης : Επίθεση στην ΠΑΣΚΕ και στον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ

Με ποστάρισμα στα social media ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ χρεώνει στην ΠΑΣΚΕ  καθεστωτική νοοτροπία και μιλά για αντι-θεσμική συμπεριφορά του Προέδρου της ΓΣΕΕ.
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γ.Γ. της ΓΣΕΕ : 

 Όταν ο πρόεδρος της ΟΚΕ προέρχεται από την ΔΑΚΕ και την ΑΔΕΔΥ και ψηφίζεται από τους μισούς της ομάδας εργαζομένων και σχεδόν

από όλους τους εκπροσώπους των άλλων οργανώσεων, τότε κατά την ΠΑΣΚΕ η ΟΚΕ είναι “κομματικό παραμάγαζο της κυβέρνησης”!!!Όταν όμως ο πρόεδρος προέρχεται από την ΠΑΣΚΕ και ειδικά την ΠΑΣΚΕ ΓΣΕΕ τότε απλά είναι…Σάββατο!!!

Αυτός ο συλλογισμός του παραλόγου είναι ο ορισμός της καθεστωτικής νοοτροπίας!!!

Απ’ότι φαίνεται, κάποιοι, δεν αντέχουν τις δημοκρατικές διαδικασίες και αντιδρούν σπασμωδικά, κυρίως όταν δεν βρίσκουν συμμάχους και όταν σε καίριες θέσεις Θεσμικών οργάνων δεν βρίσκονται στελέχη της ΠΑΣΚΕ!!!

Σε κάθε περίπτωση όμως, την αντιθεσμική συμπεριφορά του προέδρου της ΓΣΕΕ, την μονομερή και καθαρά προσωπική του απόφαση, της επιλογής προσώπου για την θέση του προέδρου της ΟΚΕ, δεν μπορεί και δεν πρέπει να την χρεωθεί ως αποτυχία συνολικά η ΓΣΕΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου