Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Δίκτυο Σιδηροδρομικών : Δεν λειτούργησε τίποτε, η πολιτική ηγεσία να αναλάβει τις ευθύνες της.

Ανακοίνωση απο το Δίκτυο Σιδηροδρομικών 
Πάλι με χιόνια και βροχές...

 Δυστυχώς για ακόμη μία φορά στο σιδηρόδρομο με ένα καιρικό φαινόμενο που είχε προαναγγελθεί και

υποτίθεται ότι το περιμέναμε, ο μηχανισμός όχι μόνο δεν λειτούργησε αλλά κατέρρευσε τελείως. 

 Δεν λειτούργησε τίποτα, με τον λογαριασμό να τον πληρώνουν οι επιβάτες και να βγαίνουν στην επιφάνεια τα τραγικά προβλήματα, οι παθογένειες και η ανικανότητα των τοποθετημένων στελεχών.

 Τραγική σε επίπεδο διαχείρισης  η ΤΡΑΙΝΟΣΕ   με απίστευτες παραλείψεις και αδιανόητες αποφάσεις. 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ που είναι εδώ και καιρό ιδιωτική θα πρέπει να μάθει να λειτουργεί με μεγαλύτερη ταχύτητα και όχι με ρυθμούς δημοσίου 1960.

 Και εάν η ΤΡΑΙΝΟΣΕ φέρει ευθύνες, ο κακόμοιρος ΟΣΕ κουβαλάει εγκληματικές ευθύνες. 

 Σε έναν πάλαι πότε κραταιό οργανισμό η έλλειψη προσωπικού και η διοικητική ανικανότητα των υπευθύνων κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το μοναδικό μέσο που κινούνταν πάντα ανεξαρτήτου καιρού και φαινομένων. 

Και ενώ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι ιδιωτική εταιρεία και θα κριθεί από τους πολίτες, ο δημόσιος ΟΣΕ που ως διαχειριστής υποδομής (και υπεύθυνος ασφαλείας της γραμμής) ήταν για ακόμη μια φορά παντελώς απών και παντελώς ανίκανος να διαχειριστεί ένα καιρικό φαινόμενο. 

 Θα πρέπει κάποιος να παρέμβει στην ελλειποβαρή διοίκησή του γιατί έχει οδηγήσει τον οργανισμό στον γκρεμό με μοναδικό ενδιαφέρον την τοποθέτηση ημετέρων σε θέσεις ευθύνης. 

Εκεί τα κατάφεραν καλά. 

Δυστυχώς άπραγο παρακολουθεί και το Υπουργείο Μεταφορών, που θεωρητικά γνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά απλά σήμερα είναι Τετάρτη 26 Ιανουαρίου. 

Η πολιτική ηγεσία παρακολουθεί και δεν επεμβαίνει λόγω ανικανότητας ή   λόγω προδιαγεγραμμένων αποφάσεων;  

 Εσκεμμένα η μη, η πολιτική ηγεσία πρέπει να αναλάβει  τις ευθύνες της κάποια στιγμή ( εφόσον δεν έχει την ευαισθησία να παραιτηθεί) .

Το μοντέλο βρέχει καθίστε σπίτι, χιονίζει καθίστε σπίτι, έχει αέρα καθίστε σπίτι, πρέπει να σταματήσει. 

 Υ.Γ.

Πολλά συγχαρητήρια στους ελάχιστους εναπομείναντες συναδέλφους, που για ακόμη μία φορά προταξαν τον επαγγελματισμό τους και την αγάπη τους για το σιδηρόδρομο.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών δεν παίρνει θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου