Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Νεαρός σε ζωντανή σύνδεση “ισοπεδώνει” κυβέρνηση και ΜΜΕ

Ο νεαρός, μιλώντας στο Δελτίο του MEGA, «κόλλησε στον τοίχο» κυβέρνηση και ΜΜΕ αναφερόμενος στην εγκληματική, πολιτική διαχείριση της πανδημίας από το επιτελικό κράτος.«Υπάρχουν τρομερές ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομειακό τομέα. Υπάρχουν πάρα
πολλές απολύσεις τα τελευταία χρόνια. Η χρηματοδότηση είναι ελλιπέστατη και πηγαίνει σε ένα σορό βλακείες. Σε παραπάνω αστυνομικούς, σε οχήματα άχρηστα, σε ένα σωρό φωτάκια και λαμπιόνια στο κέντρο της Αθήνας, σε μάσκες που δεν κάνουν για πουθενά», είπε σε ζωντανή σύνδεση ο νεαρός και συνέχισε: «Την ίδια ώρα υπάρχουν σοβαρά θέματα με τα οποία προφανώς η κυβέρνηση δεν ασχολείται. Ασχολείται με ένα σορό φανφάρες και όχι με την ουσία των πραγμάτων. Αυτά τα πράγματα όμως δε λέγονται. Για τα μοριακά τεστ πρέπει να κάτσεις 3-4 ώρες στις ουρές, τα ράπιντ τεστ δεν τα δέχεται η κυβέρνηση για να δώσει πιστοποιητικά και τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ΜΕΘ; Με τα λεφτά που δόθηκαν για τον Λυκαβηττό, για τα φωτάκια, για όλα αυτά, πόσες ΜΕΘ θα φτιαχνόντουσαν;»

Το καλύτερο όμως, το κρατούσε για το τέλος, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να έρχεται σε προφανή αμηχανία.

«Κύριε Ευαγγελάτε, γνωρίζετε κάτι ακόμα; Γιατί δεν έχει αναφερθεί καθόλου στα ΜΜΕ. Το ξέρετε ότι στην Κούβα εδώ και 13-14 ημέρες δεν έχει υπάρξει ούτε ένας νεκρός (από κορωνοϊό);», ήταν η τοποθέτηση του νεαρού.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου