Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Σε τροχιά κινητοποιήσεων η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών


 Σε τροχιά κινητοποιήσεων με θέμα την δραματική  κατάσταση που επικρατεί στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο (εγκατάλειψη-απαξίωση) ,  βρίσκεται πλέον η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών μετά την συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοικήσεων την περασμένη Τετάρτη. Η εισήγηση του Προέδρου αφορούσε την πραγματοποίηση 4ωρων στάσεων εργασίας προς το τέλος του μήνα και αναμένεται η απόφαση της Π.Ο.Σ. για να κινηθούν ανάλογα τα Σωματεία - μέλη της.

Κοινή παραδοχή στην συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοικήσεων , η απαράδεκτη κατάσταση στον σιδηρόδρομο με την τεράστια έλλειψη προσωπικού σε κρίσιμες ειδικότητες στον ΟΣΕ και την στασιμότητα σε όλους τους τομείς, παρά τις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις που κατά καιρούς έλαβε η Π.Ο.Σ απο την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου