Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Συνεδρίαση ΔΣ ΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη

Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη 15/12 το ΔΣ του ΟΣΕ με  θέματα της ημερήσιας διάταξης να είναι:


  •  Ορισμός Επιτροπής Αποδοχών.

  • Προϋπολογισμός έτους 2023.

  •  Έκδοση εταιρικής χρεωστικής κάρτας από την ALPHA BANK.

  •  Εξέλιξη του ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού Διαγωνισμού (αρ. ΕΣΗΔΗΣ 91470) με αριθμό διακήρυξης 20001/24.09.2020 που αφορά το έργο «παροχή υπηρεσιών φύλαξης εγκαταστάσεων του ΟΣΕ ΑΕ με ανθρώπινο δυναμικό» μετά από την κατά πλειοψηφία απόρριψη του υπ' αριθμ. 08Β Α/29.09.2022 Πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών (ΕΑΗΔ) του αποτελέσματος αποσφράγισης και αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών που κατετέθησαν στο πλαίσιο του Διαγωνισμού.
  •  Έγκριση του τεύχους διακήρυξης του ηλεκτρονικού, δημόσιου, ανοικτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάθεση σε ανόδοχο του έργου: «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΛΗΠΤΊΚΗΣ-ΔΙΟΡΘΩΤΊΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΡΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥ Σ.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ Σ.Σ. Α.Ι.ΡΕΝΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΟΔΩΝ ΑΧΙΛΛΕΩΣ,ΟΡΦΕΩΣ,ΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓ.ΑΝΝΗΣ».
  •  Ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου