Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

ΤΧ1 : Χειροκίνητη διευθέτηση αλλαγής! Κραυγή αγωνίας εργαζόμενων

 Το στέκι της έλξης δημοσιεύει την κραυγή αγωνίας
συναδέλφου και πλέον τα ερωτήματα για την αδράνεια  για την επίλυση αυτών  των  προβλημάτων πληθαίνουν. Διαβάζουμε 

"Έχει ένα Μήνα πού τα ηλεκτρικά ψαλίδια στο σημείο ΤΧ1 είναι χαλασμένα και οι εργαζόμενοι με κίνδυνο τής ζωής τους τα γυρίζουν με τα χέρια, οι υπεύθυνοι για αυτό το θέμα σφυρίζουν αδιάφορα δεν τούς ενδιαφέρει δεν θέλουν να φτιαχτούν τα ψαλίδια, αν γίνει ένα ατύχημα αυτοί θα είναι υπεύθυνοί όχι ο εργαζόμενος".



Το στέκι της έλξης θα δημοσιεύει ΟΛΕΣ τις καταγγελίες που λαμβάνει  ή έρχονται σε γνώση μας, για την άσκηση πίεσης στους υπευθύνους προκειμένου να δοθούν ΛΥΣΕΙΣ. 

Οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας και να μας στέλνουν το υλικό στο mixanodigoiose@gmail.com 

H προσπάθεια μας αφορά ΟΛΟΥΣ τους σιδηροδρομικούς, μην διστάσει κανείς να επικοινωνήσει μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα εντοπίζει στην καθημερινότητα του.  

Ελπίζουμε οι αρμόδιες συνδικαλιστικές ηγεσίες να σπεύσουν να συνδράμουν τους συναδέλφους μας για το επίμαχο πρόβλημα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου