Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Τεχνική έκθεση για τον συντονισμό ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ και Hellenic Train θα κατατεθεί τον Σεπτέμβριο στο υπ. Μεταφορών

 Την εξάλειψη των παθογενειών του σιδηροδρόμου φιλοδοξεί να εξαλείψει ή ελαχιστοποιήσει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Σύμφωνα με το σχετικό ενημερωτικό υλικό

που παρέδωσε ο υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, οι άμεσες ενέργειες για την αναβάθμιση του σιδηροδρόμου είναι οι ακόλουθες:

-Υπογραφή συμφωνίας δημοσίου – ΟΣΕ για την αύξηση της χρηματοδότησης του Οργανισμού (από 45 εκατ. σε 75 εκατ.) και δέσμευση του φορέα για εποπτεία, λογοδοσία και μετρήσιμα αποτελέσματα.

-Ολοκλήρωση προσλήψεων στον ΟΣΕ.

-Στενή παρακολούθηση και τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για την εγκατάσταση των συστημάτων τηλεματικής.

-Συντονισμός εμπλεκόμεων φορέων (ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ και Hellenic Train) σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Σιδηροδρόμων και σύμφωνα με την τεχνική έκθεση που θα υποβληθεί τον Σεπτέμβριο στο υπουργείο.

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου