Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Ποια είναι τα ανταλλακτικά που λείπουν ;

 Ακόμη δεν έχει απαντήσει το ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην επιστολή του Σωματείου των Μηχανοδηγών για την καταγγελλόμενη έλλειψη ανταλλακτικών στην τεχνική βάση. Αντίθετα το ΣΕΠ -ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνεχίζει
να προκαλεί την νοημοσύνη των εργαζομένων στην Ηellenic Train αναφερόμενο σε  μη πραγματικές συνθήκες σε πρόσφατο συμβάν.

Οι συνδικαλιστές του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ, 3 (τρείς)  εκ των οποίων κατέχουν θέση ευθύνης (χωρίς αυτή να έχει προκηρυχτεί ποτέ) θα πρέπει να αποφασίσουν αν επιθυμούν την πραγματική ανάδειξη των προβλημάτων ή τις επικοινωνιακές κορώνες που δεν βοηθούν κανένα. 

Θα περιμέναμε ένα Σωματείο που καταγγέλλει έλλειψη ανταλλακτικών να είναι σε θέση να αναφέρει και πια είναι αυτή η έλλειψη όταν μάλιστα εγγράφως διατυπώνεται η διάθεση συνεργασίας απο τους μηχανοδηγούς.

Όταν μάλιστα Αντιπρόεδρος του  ΣΕΠ είναι ένας.... εκ των κορυφαίων συνδικαλιστών της χώρας, νομίζουμε ότι θα πρέπει να γίνεται αντιληπτό ότι όταν καταγγέλεις κάτι πρέπει να έχεις και τα στοιχεία.

Την ίδια ώρα, προχωρούν στην Πάτρα οι εργασίες για το νέο στέγαστρο μετά την καταγγελία της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ που ανέδειξε το στέκι της έλξης και στήριξε το Σωματείο των Μηχανοδηγών.

Πραγματικά απολαμβάνουμε, να βλέπουμε το ΣΕΠ να ενημερώνει για την πορεία εργασιών για ένα θέμα, που δεν ανέδειξε ποτέ!

 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου