Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Προαστιακός Αθήνας :Επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες των Μηχανοδηγών

Κατά την διάρκεια της επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας στον Προαστιακό Αθήνας χτες, επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες του Σωματείου των Μηχανοδηγών (που λογικά οδήγησαν σε αυτήν). Συγκεκριμένα το Σωματείο των Μηχανοδηγών μετά την συνάντηση με την πολιτική ηγεσία είχε αποστείλει
την υπ αρ 960 επιστολή τονίζοντας το πρόβλημα με τις μετεπιβιβάσεις στο Ρέντη τους τελευταίους 18 μήνες, αλλά και τα προβλήματα με την μη λειτουργία της Τηλεδιοίκησης προς Κιάτο και την διέλευση απο παρακαμπτήριους χωρίς καμία ένδειξη για τους μηχανοδηγούς. 

Η νέα Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Αλεξοπούλου και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Ξιφαράς μετέβησαν στον Προαστιακό για να διαπιστώσουν το πρόβλημα και ζήτησαν να δοθούν άμεσα λύσεις για αυτό. 

Το Σωματείο των Μηχανοδηγών θα συνεχίσει την παραγωγική συνεργασία με την  νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου που μπορεί να αποφέρει μόνο θετικά αποτελέσματα για εργαζόμενους και επιβάτες. 

Οι μηχανοδηγοί καταθέτουν ΑΛΗΘΕΙΕΣ και δεν κάνουν μικροπολιτική.

Εμπεριστατωμένα και τεκμηριωμένα πάντα, προτείνοντας και λύσεις. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Υ.Γ. Προκάλεσε θυμηδία σε όλους τους εργαζόμενους σε έλξη και κίνηση, η κουστωδία συνδικαλιστών (Ομοσπονδία - ΟΣΕ)  που εμφανίστηκε . Τόσοι πολλοί  συνδικαλιστές μαζεμένοι ,δεν πρέπει να ξαναέχουν βρεθεί τα τελευταία χρόνια, σε τρένο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου