Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Κηρύγματα μίσους απο κορυφαίο πράσινο ...." συνδικαλιστή "

Μάρτυρες ενός ανεπανάληπτου κήρυγματος  μίσους από κορυφαίο συνδικαλιστή έγιναν  νέοι εργαζόμενοι την περασμένη Δευτέρα. Συγκεκριμένα 

ο εν λόγω συνδικαλιστής (που έχει σοβαρές ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ  δεσμεύσεις στο σύστημα εξουσίας) έβγαλε μένος ενάντια στους μηχανοδηγούς μιλώντας σε νέους εργαζόμενους & φτάνοντας στο σημείο να στοχοποίησει τους νεκρούς συναδέλφους μηχανοδηγούς  στο δυστύχημα των Τεμπών,  ενώ μιλώντας με γλώσσα πεζοδρομίου και χυδαίες εκφράσεις μπροστά σε νέους ανθρώπους προσέβαλε  τον κλάδο έλξης. 

Μόνο κάποιος υπό την επήρεια μέθης (εξουσίας), θα μπορούσε να λέει τέτοιες κουβέντες μπροστά  σε εμβρόντητους νέους συναδέλφους. 

Όλα αυτά φανερώνουν τον πρόδηλο εκνευρισμό εργοδοτικών συνδικαλιστών γιατί διαπιστώνουν τα αδιέξοδα των πολιτικών τους επιλογών αλλά κυρίως τον εγκλωβισμό τους μετά την εξυπηρέτηση στενά  ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ συμφερόντων τους απο το  σύστημα εξουσίας. 

Ας γνωρίζει καλά, τόσο  ο εν λόγω όσο και το συνδικαλιστικό κατεστημένο του χτες,  ότι πλέον «Διέβην τον Ρουβίκωνα» (και ας ψάξει  τι σημαίνει αυτό).

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Υ.Γ. Το "πράσινος" είναι ...σχετικό καθώς πολλοί είναι αυτοί που τα τελευταία χρόνια επικαλούνται προσχηματικά τις δημοκρατικές τους ρίζες, αλλά  έχουν προσκυνήσει το σύστημα εξουσίας, για προσωπικά οφίτσια και εξυπηρετήσεις, την ίδια ώρα που έχουν την θέση του συνδικαλιστή. 

Αλήθεια, μετά τα όσα μάθαμε, ποιος τελικά καλλιεργεί την τοξικότητα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου