Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

+ΣυνΕξέλιξη για τροχαίο υλικό και υποδομή

Για πρώτη φορά στην ιστορία του σιδηροδρόμου η Διοίκηση του ΟΣΕ, έδωσε εντολή για βραδυπορία 50 ολόκληρων χιλιομέτρων(!!!)  λόγω …ζέστης. Την ίδια ώρα ΚΑΙ το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών  , αναφέρει  ότι αν λειτουργούσαν ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗ & ETCS το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα γινόταν ποτέ. Αναφέρεται -το πόρισμα - και στην απουσία επικοινωνιών σε μεγάλο τμήμα του δικτύου την περίοδο εκείνη. 

Επιβεβαιώνεται έτσι και για άλλη μια φορά η θέση του Σωματείου μας για τα πραγματικά αιτία της τραγωδίας που στοίχισε την ζωή σε 57 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων & 11 εργαζόμενοι- συνάδελφοι μας.

 Είναι καιρός λοιπόν,  η Διοίκηση του κυρίου Τερεζάκη να δώσει στην δημοσιότητα την καταγγελία που είπε ο ίδιος ότι έκανε στον εισαγγελέα,  παρουσία 20 μαρτύρων , για την επιλεκτική  διαρροή ηχητικών -  συνομιλιών τις πρώτες ημέρες του δυστυχήματος, διαρροή  που αποκλειστικό σκοπό  είχε  να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τα πραγματικά αιτία της τραγωδίας.

 Δεν θα αναφερθούμε στα εμφύολογηματα για …τοπικές τηλεδιοικήσεις, αυτά κρίθηκαν από τους επαγγελματίες σιδηροδρομικούς. 

Τέλος, είναι καιρός οι υπεύθυνοι στην τεχνική βάση να εξηγήσουν τι συμβαίνει με το τροχαίο υλικό & την κατάσταση συντήρησης του. 

Το ότι πολλοί τομεάρχες, ομαδάρχες, στελέχη  στην τεχνική βάση της Hellenic  είναι εν ενέργεια συνδικαλιστές , δημιουργεί την  προσδοκία για να μάθουμε επιτέλους αλήθειες. 

Περιμένουμε  λοιπόν, με ενδιαφέρον την άποψη τους!


Απο τα social media της +ΣυνΕξέλιξης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου