Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Απούσα η έλξη απο τα πορίσματα για συμβάντα !

Άλλη μια στρατηγική ήττα για τον κλάδο και το Σωματείο μας.Συνηθίσαμε....
Βγήκε σήμερα η επιτροπή που θα εξετάσει το συμβάν με την θραύση παντογράφων στο Desiro, συμβάν που συνέβη κατά την διαδικασία μεταφοράς του συρμού. Αυτό που διαπιστώσαμε έκπληκτοι,και ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ την παντελή απουσία της έλξης απο τα κρίσιμα σημεία του Υπηρεσιακού μηχανισμού,- αφού το Σωματείο μας ασχολείται ΜΟΝΟ με τις υπερωριούλες, το Φύλλο Υπηρεσίας και το πως θα στείλει επίκουρους για να βγει η δουλειά για τα τεύτλα- είναι ότι δεν συμμετέχει κανείς απο τον κλάδο μας.Πλήρης απαξίωση!
Για την ιστορία την επιτροπή αποτελούν οι 


Πλέσσας Κωνσταντίνος - Σταθμάρχης 
Ευαγγελάτος Κωνσταντίνος - Μηχανικός ΤΕ
Κουτρουμάνος Νικόλαος - Μηχανικός ΤΕ
Φιλίπου Φίλλιπας - Μηχανικός
Τρίμης Θανάσης - Μηχανικός ΤΕ - (Απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Διεύθυνση Τροχαίου Υλικού).

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Σοφία Δερβού - Σταθμάρχης.
Το πόρισμα θα πρέπει να παραδοθεί μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου.

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Επιτροπή .

3 σχόλια:

  1. Όπως λέει και η γνωστή νυφίτσα ειρωνικά. Έλααααα η πλειοψηφία ακούειειειειειει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι αστείο!
    Απουσιάζουν αυτοί που τα χρησιμοποιούν που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν μέσα από την εμπειρία τους για την έκδοση ενός αληθινού σοβαρού αποδεκτού πορίσματος και συμμετέχουν κατά συντριπτική πλειοψηφία συνάδελφοι που το αντικείμενο το γνωρίζουν μόνον οπτικά και εξ αποστάσεως . Δεν είναι για γέλια!!!!!!
    ΠΟΣΟ ΚΥΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΡΙΣΜΑ;
    Ακόμη και αν η επιτροπή απαρτιζόταν από ειδικούς τεχνικούς και σχετικούς με το αντικείμενο η παρουσία της έλξης θα ήταν και πάλι απαραίτητη για την κατάθεση της πρακτικής πλευράς.
    Να μην ξεχάσω να δώσω συγχαρητήρια στον κλάδο των σταθμαρχών που καταφέρνουν να είναι πάντα και παντού.
    Μία επιτροπή, μία απόφαση, ένας προϊστάμενος κ.α. για να αποκτήσουν σεβασμό δεν αρκεί να είναι μόνον στα χαρτιά αλλά να έχουν την αποδοχή και του προσωπικού.

    Για την ΠΕΠΕ μόνον μια υπενθύμιση
    Ο ρόλος ενός σωματείου είναι να φροντίζει για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΣΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ των μελών και του κλάδου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ..ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ. ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή