Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΠΕΠΕ: Aύριο το μνημόσυνο στο Άδενδρο


2 χρόνια συμπληρώνονται  απο το τραγικό δυστύχημα, που στοίχισε την ζωή σε 3 συνανθρώπους μας (2 συναδέλφους και 1 επιβάτη),το Σωματείο μας θα τελέσει μνημόσυνο   στο Άδενδρο την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις 11 το πρωί στον χώρο του σιδηροδρομικού
σταθμού. Όσοι επιθυμούν να δώσουν το παρόν στο μνημόσυνο, θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο του Σταθμού Θεσσαλονίκης στις 10.30 το πρωί της Κυριακής.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν με τα εκλεγμένα μέλη του Σωματείου μας στην Βόρεια Ελλάδα (Ιορδανίδης Συμεών, Καλαμάρας Απόστολος, Σιώπης Γιώργος, Συρόπουλος Σπύρος).

Απο το blog της ΠΕΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου