Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Video: Στις 20 Μαίου καταβάλεται η 13η σύνταξη, ας θυμηθούμε την μέρα που άρχιζε η κατάργηση της για να "σωθούμε"

Την ημερομηνία καταβολής της 13ης σύνταξης (ή μέρος της ανάλογα με το ύψος της) ανακοίνωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ1.
Ο κ. Πετρόπουλος υπογράμμισε ότι η 13η σύνταξη θα καταβληθεί στις 20 Μαΐου, θα είναι ακατάσχετη και θα καταβληθεί και σε όσους παίρνουν προσωρινή σύνταξη με την πρόβλεψη να καταβληθούν τυχόν διαφορές, μόλις εκδοθεί η οριστική σύνταξη. Επιπλέον, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης διευκρίνισε ότι όσοι δικαιούνται περισσότερες κύριες συντάξεις, θα λάβουν το ποσό της 13ης σύνταξης που αντιστοιχεί στο άθροισμα των κύριων συντάξεών τους.
ΠΑΣΟΚ και ο Γ.Παπακωνσταντίνου με την Κυβέρνηση Παπανδρέου,αιχμαλωτίζουν την Ελλάδα στις δαγκάνες του ΔΝΤ, στο μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

 ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
«Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης θεωρούν λαϊκισμό και είχαν αποκλείσει τη χορήγηση της 13ης σύνταξης, την οποία κατήργησαν, μαζί με τα δώρα, ολοσχερώς το 2012. Εμείς την επαναθεσμοθετούμε, αξιοποιώντας τα δημοσιονομικά περιθώρια» τόνισε ο κ. Πετρόπουλος. 
Aς θυμηθούμε τον κ. Μητσοτάκη....που ακόμα και πρόσφατα ζητούσε νέες μειώσεις στις συντάξεις.



Και το 2012 όταν η Κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου καταργούσε τα Δώρα στις συντάξεις και στο Δημόσιο.......


ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΥΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου