Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Eνημέρωση για τα κυκλώματα εργασίας

Η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά την παρέμβαση του Σωματείου μας, κατέθεσε νέα πρόταση η οποία θα εφαρμοστεί αύριο και για την οποία έχουν ενημερωθεί τα μηχανοστάσια.
Βάση της πρότασης
αυτής δεν υπάρχουν παραβιάσεις στις ώρες μηχανοδήγησης .
Θα επαναλάβουμε ότι άποψη μας είναι ότι η πρόταση που κατατέθηκε την Πέμπτη είχε στόχο την δημιουργία σύγκρουσιακού κλίματος μεταξύ μηχανοδηγών -ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε μια απόλυτα κρίσιμη- για την εταιρεία- χρονική στιγμή ενώ έγινε προσπάθεια και να αποτελέσει αυτή αντικείμενο συνδικαλιστικής αντιπαράθεσης .
Η καταλυτική παρέμβαση της ΠΕΠΕ ωστόσο , βοήθησε στο να εξομαλυνθεί η κατάσταση.
Τα οποία προβλήματα παρουσιαστούν θα συζητηθούν άμεσα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Οι συνάδελφοι στο ΜΑΙ θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα μηχανοστάσια γιατί υπάρχουν αλλαγές στην αρίθμηση των υπηρεσιών στα αρτηριακά τρένα, μετά τις αλλαγές στις ώρες αναχώρησης τους και στο κύκλωμα τους το οποίο διαμορφώνεται ως εξής >

50ΔΝ 601
52ΔΝ 51
54ΔΝ 53
56ΔΝ55
58ΔΝ57
600ΔΝ 59

Τέλος μετά την επιστολή του Σωματείου μας έγκαιρα χορηγήθηκαν τα νέα εγχειρίδια κυκλοφορίας στο προσωπικό έλξης .

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου