Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Νίκη της Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ χωρίς Παπανδρέου!!!

Ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας είχαμε στις Ευρωεκλογές χτες. 

Με ποσοστό που ξεπέρασε το 33%
η Νέα Δημοκρατία έλαβε την πρώτη θέση με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί στην δεύτερη με ποσοστό κοντά στο 23.8% και το ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) στην τρίτη θέση με ποσοστό περί του 7.8%.

Εξακολουθεί να υφίσταται η ντροπή των ναζί της Χρυσής Αυγής που έλαβε περί του 5% και εξέλεξε 1 Ευρωβουλευτή, ενώ το ΚΚΕ συνέχισε στο αγαπημένο του 5%.
Τέλος οι χειρόγραφες επιστολές του Ιησού προς την Ελληνική Λύση του Κ.  Βελόπουλου έπιασαν τόπο καθώς με ποσοστό άνω του 4.5% εκλέγει Ευρωβουλευτή, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη του ΜΕΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη να εκλέξει Ευρωβουλευτή.
Τέλος, μπορεί ο γιός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη , Κυριάκος να κέρδισε τις εκλογές και να διεκδικεί την Πρωθυπουργία, ωστόσο ο γιός του Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκος, δεν καταφέρνει να εκλεγεί καν στην Ευρωβουλή καθώς τον ξεπέρασε σε ψήφους η ...Εύα Καιλή. 
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό ως σύνθημα, μάλλον αφορά την Νέα Δημοκρατία πλέον αφού  όπως είπε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είτε ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ είτε ΝΔ είναι .....το ίδιο και αυτό! 
Άποψη μας είναι ότι κάθε νίκη της δεξιάς σε εκλογικές διαδικασίες είναι μια κακή εξέλιξη για τους εργαζομένους σε κάθε χώρα, πόσο μάλλον στην Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων.
Και εδώ την άποψη μας, δεν την κρύβουμε ποτέ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου