Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Προχωρά στην πρόσληψη επιλαχόντων μηχανοδηγών για ΜΘ- Αλεξανδρούπολη


Ευχάριστα νέα!!!!
Στην τελική φάση για την πρόσληψη των 20 επιλαχόντων - απο τον προηγούμενο διαγωνισμό-νέων μηχανοδηγών βρίσκεται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες
μας, οι υπό πρόσληψη συνάδελφοι αυτές τις μέρες περνούν (ή έχουν περάσει) τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι προσλήψεις αυτές  αφορούν αποκλειστικά τα μηχανοστάσια Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης και οι επιλαχόντες έχουν ενημερωθεί και συμφωνήσει σε αυτή την εξέλιξη.

Η σχολή αναμένεται να ανοίξει ακόμα και εντός του μήνα (ή αρχές του επομένου) για να υποδεχτεί τους νέους μηχανοδηγούς.

Τέλος μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται και νέος διαγωνισμός για την πρόσληψη νέας σειράς μηχανοδηγών όπου και πάλι θα δοθεί έμφαση στο ΜΘ και την περιφέρεια.
Θυμίζουμε ότι το Σωματείο μας τους τελευταίους μήνες, ενέτεινε την πίεση του προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το θέμα της έλλειψης προσωπικού και την αναγκαιότητα νέων προσλήψεων.
Συνολικά 100 και πλέον μηχανοδηγοί στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, και επιπλέον 12 σε  R.Cargo και Pearl θα έχουν προσληφθεί τους τελευταίους 16 μήνες στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο, εξέλιξη που ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τις προσπάθειες του Σωματείου μας ΠΟΥ ΑΝΕΚΟΨΕ  τις προσπάθειες όσων θέλαν να εισάγουν συνταξιούχους στην παραγωγή.



Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου